Straatinfo.nl

StraatInfo probeert feiten, foto's andere en informatie over uw plaats en straat weer te geven. Om te beginnen, bladert u in de plaatsnamen lijst of zoekt u uw lokatie op via postcode zoeken.

misdaad

Overzicht van de laatste misdaad registraties.alarmeringen

ambulance

politie

brandweer

reddings brigade

De informatie van de alarmeringen op deze pagina wordt geleverd door livep2000.nl. Via Alarmeringen.nl kunt u op de hoogte blijven van actuele alarmeringen van Ambulance, Brandweer, KNRM en politie.

Bekijk je wijk

Vul je postcode in om snel naar jouw wijk te gaan.

zoek straat

Plaatsnamen

Selecteer een plaats, beginnend met letter:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

recente bedrijven

Boutje van Woutje

Boutje van Woutje is de ENIGE Doe-Het-Zelf zaak in hét centrum. Wij zijn er speciaal voor de ondernemers en bewoners uit het centrum. Een ondernemer hoeft niet meer een personeelslid...

Tineke Bos

Ik ben Tineke Bos, al 20 jaar werkzaam als gediplomeerd Schoonheidsspecialiste, Pedicure, Voetreflex-en Gezichtsreflexzonetherapeute en Masseuse. Tevens kunt u terecht voor permanente...

DMC BV Taxi Delft

DMC kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week bellen voor alle soorten taxidiensten en vervoer per taxi vanuit Delft, Den Hoorn, Schipluiden, Naaldwijk, Wateringen, Monster, Poeldijk,...

PediCurepraktijk Puttershoek - Cora van der Vegte

Na vele jaren aan de Laning onze praktijk te hebben gevoerd, zijn wij per 1 april 2015 verhuisd naar onze nieuwe locatie in het v.m. Groene Kruisgebouw nabij het centrum van Puttershoek. Het...

Pedicurepraktijk Schoonebeek

Pedicurepraktijk Schoonebeek is hét adres in Zuid-Oost Drenthe voor professionele voetverzorging. Meer informatie of een afspraak maken? www.pedicurepraktijkschoonebeek.nl

Sandra's Voetverzorging

Welkom bij Sandra’s Voetverzorging. Mensen helpen met voetproblemen en tegelijkertijd zorgen voor wat ontspanning. Het verzorgen en verwennen van voeten, dat is wat ik graag...

Kapsalon Gaby van der Made

Gaby van der Made is een kappersbedrijf en een ambulant kappersbedrijf te Venlo. Neem voor meer informatie contact op met Gaby van der Made. Te bereiken op 077-3517414.

PuurVoorJou

Mijn vestiging van PuurVoorJou aan de Pompmolenlaan in Woerden is het adres voor professionele Pedicure, en voetverzorging voor Woerden en wijde omstreken. Op beperkte schaal is er...

Daily-in

Welkom bij Daily-in Voor elk eetmoment van de dag ben je welkom bij Daily-in, een gewoon lekker restaurant in Lochem. Geniet van onze heerlijke koffies, ovenverse broodjes, bijzondere...

Beauty & Body Care

DE salon van assen met net dat beetje meer. Reultaat, beste producten, kwaliteit! Voorniw gemak veel behandelingen onder 1 dak! schoonheidssalon, huidkliniek, pedicure, manicure, laserbehandelinge..

nieuws

persbericht

workshop poetische placemat plakken

WORKSHOP ‘POËTISCHE PLACEMAT PLAKKEN!’
Maak een feestje van eetmomenten!Verwerk uw zelfgeschreven gedicht versterkt met mooie beelden op een placemat.

WAT STAAT ER OP HET MENU?
Eten is cultuur. Dekt u de tafel met uw mooiste servies of eet u uit het vuistje? Herinneringen aan boterhammen met zand aan zee of Bourgondisch schransen. In deze workshop krijgt u inspiratie en begeleiding van de docenten. Iedereen kan aan de slag met poëzie en vorm.
U gaat naar huis met uw eigen placemat.

WAT ZIJN DE GANGEN?
‘Voorgerecht in stappen werkt u aan een gedicht over eten en alles daar omheen.
‘Hoofdgerecht’een kleine culinaire pauze.
‘Nagerecht’ uw eigen gedicht verwerkt u met de collagetechniek tot een unieke placemat.

WIE ZIJN DE GASTEN?
Wij hopen dat u onze gast bent. Deze workshop is voor iedereen die graag creatief bezig is. Ervaring met schrijven of tekenen is niet nodig.
Wel enthousiasme!


WANNEER WAAR DE REKENING RESERVEREN
Maandag 20 april 2015 van 13.00 tot 16.00 uur
Ontmoetingscentrum de Wintertuin, Wintertuin 24, 1381 BZ Weesp
e 7,50 inclusief 1 placemat en een kleine versnapering.
(elke extra placemat kost e 2,50). Koffie en thee kunt u kopen in de Wintertuin.

Mail naar aedebruin@live.nl of bel Annelies: 06-48054004

KOMT U OOK? U BENT VAN HARTE WELKOM!
persbericht

Gratis outdoor event: Flevo Funfields 25 april Oostkant Dronten

GA DE UITDAGING AAN!

Op 25 april 2015 vindt er een nieuw outdoor evenement plaats: ‘Flevo Funfields’. Op deze dag is er meer dan genoeg uitdaging voor een ieder die het aandurft! Of je nu komt om de wind te trotseren bij Zeilschool De Randmeren of om fanatiek te survivallen bij New Challenge, een adventure parcours te doorstaan bij Flevonice of om een ‘hole in one’ te slaan bij Dorhout Mees, op 25 april kun je het doen! Hop simpelweg van ‘Funfield naar ‘Funfield’ en laat je verrassen! Alles is te bereiken via de centrale route over de Spijkweg (N306) in Oostkant Dronten, te Flevoland, parallel aan het Veluwemeer.

VOOR WIE
Avontuurlijke families, echte thrillseekers en outdoor genieters

WANNEER
Zaterdag 25 april 2015

WAAR
Oostkant Dronten, Flevoland (bij Biddinghuizen). Alles is goed te bereiken via de Spijkweg, N306, parallel aan het Veluwemeer te Flevoland.

TIJD 10.00 - 16.00 uur

TOEGANG Gratis

PARKEREN Gratis
bron
persbericht

Ouderavond de Hazesprong

Opgewonden gepraat in de pauze, gelach bij herkenning van alledaagse situaties met hun kinderen; de ouders, leerkrachten en andere geïnteresseerden luisterden geboeid naar gastspreker Dick Verweij, uitgenodigd op Leonardo basisschool De Hazesprong aan de Bisonstraat 3 afgelopen dinsdag. Bij deze drukbezochte avond ging de Novilotrainer in op verschillende uitdagingen waar hoogbegaafde kinderen en hun ouders en leerkrachten tegenaan lopen. In het bijzonder aangeleerde overtuigingen en hiaten in de kennis werden uitgelicht.

De avond was gevuld met voorbeelden uit de praktijk en voor vele aanwezigen herkenbaar gedrag van hun eigen kind of leerlingen. Want hoeveel kinderen helpen nog dagelijks in het huishouden? En welke ouder is niet met de vergeten gymtas of broodtrommel achter zijn spruit aangefietst? Welke ouder met een pienter kind heeft nog nooit de verzuchting “Het is sáááái” gehoord wanneer datzelfde kind sprak over de ‘verrijkingsstof’ waarmee de juf aankwam? En wie heeft dan ècht doorgevraagd en gekeken wat bedoeld werd met ‘saai’? Welke ouder zegt niet tegen zijn of haar kind “Wat knap van jou!”, terwijl we daarmee de boodschap afgeven dat als je als kind dus iets níet weet of kunt, je minder knap bent? Hoe dan wel? “Inzet belonen, bespreken of het kind zijn/haar best heeft gedaan, óók als er een 8 of een 9 is behaald! En uitleggen waaròm je iets moet leren of moet automatiseren… Hoogbegaafde kinderen blijken heel gewone kinderen, soms tot verbazing van ouders die zoekende zijn naar een beter passende vorm van onderwijs voor hun in het reguliere basisonderwijs vastgelopen kind, vertelt Marlon Alsters. Als coördinator is zij samen met haar Leonardoteam verantwoordelijk voor het voltijds onderwijs aan hoogbegaafde kinderen op de Leonardoafdeling van de Hazesprong. Dat daar al bijna 5 jaar wordt voldaan aan een groeiende behoefte blijkt al snel, wanneer we een ronde maken door het bezoekende publiek. “Mijn kind is nu weer blij”, aldus een moeder van een 7-jarige dochter. De avond is ook voor niet-Leonardo-ouders boeiend geweest; “Ik ga vòl ideeën naar huis!”, lacht een aanwezige vader.

Meer informatie? Wanneer u een berichtje stuurt aan Leonardo@hazesprong.nl ontvangt u een link naar de presentatie, en een aantal praktische tips voor thuis en school. Ook wordt u dan op- de hoogte gehouden van toekomstige informatieavonden.

bron
persbericht

Unieke ruimte voor uw zakelijke bespreking/bedrijfsfeest/seminar/workshop

Sinds mei 2014 zijn wij gevestigd aan het mooie Blauwpoortsplein te Dordrecht waar u van harte welkom bent voor koffie met gebak, een heerlijke lunch of een goed glas wijn met borrelhapje. Voor het diner heeft u volop keuze uit ons gevarieerde menu.

Onze bovenverdieping is uitermate geschikt voor een familie- of bedrijfsfeest, high tea/beer/wine/bubbles, seminar, workshop, receptie, vergadering of presentatie. De ruimte heeft een eigen sfeer en uniek uitzicht op de haven en de Grote Kerk. Voor elke gelegenheid kunnen wij de zaal naar uw wensen aanpassen. Onze bovenverdieping biedt ruimte aan groepen tot 30 personen (vergadering/diner/lunch) of 70 personen voor een borrel of receptie.

Zoekt u ruimte voor een zakelijke bespreking, dan wel een gezellige teamdag met collega’s; dat is allemaal mogelijk bij ons! In de bijlage vindt u de diverse arrangementen die wij aanbieden. Uiteraard kunnen we ook op maat een arrangement voor u samenstellen.

Wij kunnen een scherpe prijs aanbieden omdat we geen zaalhuur in rekening brengen.

Voor meer informatie, vragen of een prijsopgave kunt u mailen naar info@finnsdordrecht.nl of bellen naar 078 - 737 01 71.
Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Regard Reuser
Finn's Eten en Drinken
Blauwpoortsplein 13
3311 AC Dordrecht
078 - 7370171
bron
persbericht

Oorsprong, Schoonheid en Verval - Wil Westerweel en Lidwina Charpentier

De CULTURELE WERKGROEP STEIN presenteert:
Oorsprong, Schoonheid en Verval - Wil Westerweel en Lidwina Charpentier
10 jan t/m 1 feb 2015 vr-zo 14-17 uur
Terpkerk, Grote Straat, Urmond

Beeldend Kunstenares Lidwina Charpentier gebruikt verschillende inspiratiebronnen: de betekenis van het leven, de omgeving, een verhaal of een woord. Het beeld dat vervolgens ontstaat heeft niet als doel ‘mooi’ te zijn maar is een consequentie van het streven naar inhoud en waarachtigheid. Charpentier werkt met wol, papier, houtskool, materialen die sterke binding hebben met de natuur. Met haar directe houtskooltouche raakt zij de stijl van Marlene Dumas.

Fotograaf Wil Westerweel was aanvankelijk een ‘alleseter’ maar al snel werd duidelijk dat moderne architectuur en urbex-fotografie steeds meer zijn belangstelling kregen.
Daar komt bij het onderzoeken en ontdekken van de vroegere functie van het gebouw, hoe men destijds leefde en wat men daar nu nog van terugziet in de vorm van ‘stille getuigen’.

2015 - StraatInfo.nl
Misdaad in Apeldoorn | 112 alarmeringen Apeldoorn | Goedkoop Tanken in Apeldoorn | Supermarkten in Apeldoorn | Weerbericht Apeldoorn