Straatinfo.nl

StraatInfo probeert feiten, foto's andere en informatie over uw plaats en straat weer te geven. Om te beginnen, bladert u in de plaatsnamen lijst of zoekt u uw lokatie op via postcode zoeken.

misdaad

Overzicht van de laatste misdaad registraties.alarmeringen

ambulance

politie

brandweer

reddings brigade

De informatie van de alarmeringen op deze pagina wordt geleverd door Alarmeringen.nl. Via Alarmeringen.nl kunt u op de hoogte blijven van actuele alarmeringen van Ambulance, Brandweer, KNRM en politie.

Bekijk je wijk

Vul je postcode in om snel naar jouw wijk te gaan.

zoek straat

Plaatsnamen

Selecteer een plaats, beginnend met letter:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

recente bedrijven

Monique van Bakel Pedicurepraktijk MonVoet

Pedicurepraktijk MonVoet Ook gecertificeerd voor Daibaetische, Reumatische en overige Risicovoeten.

Pedicure 't Zonnehuis Asten

Voor een professionele behandeling aan Uw voeten kunt U bij mij terecht. Nagels knippen, dunner frezen, ingroeiende nagels, likdoorns en eelt verwijderen. Ontspannende voetreflex massage,...

Medisch Pedicure praktijk Prima Voet

Mijn naam is Wilma Hoole gediplomeerd medisch pedicure. Ik werk uitsluitend ambulant dat wil zeggen dat ik alleen behandel bij de mensen thuis en hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht...

Lieke's beauty salon

Tijd voor jezelf, even helemaal tot rust komen en lekker jezelf laten verwennen, het kan allemaal in deze gezellige Beautysalon in Egchel. Terwijl u in de stoel ligt, krijgt uw huid...

Pedicure Danielle

Ik ben Danielle van Werven en ben medisch pedicure. Ik sta ingeschreven bij kvk en ben lid van Provoet en ik sta geregistreerd bij het KRP zodat mensen met diabetes of reuma de behandeling...

Schoonheidssalon Beautiful Haarlem

Schoonheidssalon Beautiful in Haarlem geeft natuurlijke gezichtsbehandelingen en maakt daarvoor gebruik van de producten van Neoderma. De kracht van Neoderma is door middel van natuurlijke...

pedicure salon stichtsevecht

Over pedicuresalon Stichtse Vecht Uw voeten zijn levenslang trouwe onderdanen. Gemiddeld lopen we in ons leven zo’n drie keer de aarde rond. Geef uw voeten extra aandacht om...

Berna's Beauty Barn

De schoonheidssalon in Nieuw-Amsterdam waar u terecht kunt voor diverse ontspannende en verzorgende behandelingen. In mijn salon staan zorg, rust, kwaliteit, persoonlijke aandacht...

4feet&more

Bij 4feet&more, medisch pedicure, kunt u terecht voor professionele pedicure, manicure en massage. De behandelingen worden afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Desgewenst...

Beauty Clinic Twente

De medewerkers van Beauty Clinic Twente hebben als doel huidverbetering op het hoogste niveau en realiseren dit door te werken met groene en hoogwaardige cosmeceuticals en medische apparatuur. U...

nieuws

persbericht

Vogeltentoonstelling Goirle op zondag 16 november

Op zondag 16 november organiseert de Goirlese vogelvereniging De Distelvink weer haar jaarlijkse vogelshow. Deze kan door iedereen gratis worden bezocht tussen 10.00 uur en 16.00 uur. De tentoonstelling wordt gehouden in het clubgebouw van postduivenvereniging De Gevleugelde Luchtstormers aan de Burgemeester Philipsenstraat 2A in Goirle.

Dit jaar is het een bijzondere tentoonstelling. Dat is niet alleen vanwege de mooie collectie volièrevogels die geshowd worden door de leden van vogelvereniging De Distelvink. Het aantal ingeschreven vogels is groter dan vorig jaar. Dat komt de variatie van vogels ten goede. Er zijn naast de vele kleur- en postuurkanaries, Europese cultuurvogels, tropische vogels en zo meer. Dit jaar is de Goirlese vogeltentoonsteling een generale repetitie voor de wereldtentoonstelling die over enkele maanden in Rosmalen wordt gehouden. De kwaliteit van de vogels zal dan ook hoog zijn. Wellicht kunt u in Goirle in een gemoedelijke sfeer de aanstaande wereldkampioenen bekijken. Liefhebbers, die zelf ook bepaalde volièrevogels willen gaan houden, kunnen met name op zondagochtend daarover informatie krijgen. De leden van Vogelvereniging De Distelvink willen daarover graag informatie geven. Men heeft immers het meeste plezier van volièrevogels als deze op een verantwoorde manier goed verzorgd, gevoerd en gehuisvest worden.

Deze vogeltentoonstelling biedt vogelliefhebbers die nog geen lid zijn van een vereniging een vrijblijvende manier om met leden van De Distelvink kennis te maken. Een lidmaatschap van de Distelvink kan immers het plezier in de vogelliefhebberij verhogen en aanvullen. Een lidmaatschap maakt het ook mogelijk om zelf in de toekomst aan deze tentoonstelling met vogels deel te nemen. Ook dat kan een reden zijn om even bij de tentoonstelling te gaan kijken.
bron
persbericht

HARBA LORIFA - gezamenlijk concert door Mannenkoor en Harmonie

Op de drempel van herfst en winter – zondag 30 november - geeft mannenkoor De Karawanken samen met harmonie St. Caecilia een concert in de Kruisherenkapel te Uden. Beide muziekgezelschappen vinden hun oorsprong in Volkel: harmonie St. Caecilia bestaat al meer dan een eeuw (1909) en De Karawanken vanaf 1977.
Beide verenigingen hebben elkaar dit jaar gevonden om samen te musiceren.

Mannenkoor De Karawanken geeft dit jaar op een andere wijze inhoud aan zijn jaarlijks winterconcert. Het programma belooft een prachtige mix te worden van instrumentale en vocale muziek, in een evenwichtige balans tussen blaasinstrument en menselijke stem.
Naast het sprookjesachtige "Dance of the Selkies", dat de harmonie ten gehore brengt, begeleidt dit orkest een aantal liederen van het mannenkoor in een gevarieerd programma. Daarnaast brengt het koor liederen a capella.

In verstilde klanken, in gedegen operafragmenten en met uitbundige vrolijkheid wordt gespeeld en gezongen: dromen over land van belofte en een vredevolle toekomst, over de liefde en het leven, over het dorp en het Brabantse Land. Aan het lied ‘Edele Brabant’ werd ook het motto van dit concert ontleend: Harba Lorifa, een refrein uit een Middeleeuws minnelied.
Medewerking wordt verleend door Ron Gloudemans, die landelijke bekendheid kreeg door het duet met Claudia de Breij 'Mag ik dan bij jou' in het TV-programma Knoopgala 2013.
De harmonie staat onder leiding van dirigent Will Veraa en het mannenkoor onder leiding van Sophia Brink. Het gaat op zondag 30 november 2014 om 2 optredens:
's middags om 15.00 uur en ’s avonds om 19.30 uur.

De prijs van de toegangskaarten bedraagt € 8,50 en zijn te verkrijgen op de volgende adressen:
Bij alle leden van mannenkoor De Karawanken en harmonie St. Caecilia
Via de website www.karawanken.nl
In Uden bij Wijnhuis Uden, Sint Janstraat 44
Bij Rokado Tabakspeciaalzaak, Mondriaanplein 26
In Volkel bij Drogisterij Hurkmans, Schakelplein 18
bij het Muziekhuis, Forelstraat 2
In Odiliapeel bij Drogisterij Betsie Wijnen, Oude Dijk 51

Verdere info:
www.karawanken.nl en www.sintcaecila-volkel.nl.
bron
persbericht

Pauwergirls: Vrolijke muziek met een knipoog en een snufje theater

Graag stellen we ons even voor; wij vormen samen de Pauwergirls.

Drie vrouwen die vaak driestemmig zingen,rondom een ouderwetse radio. Met humor en vaart gebracht en afgestemd op de doelgroep.

We spelen klein en intiem, maar kunnen ook een swingend en interactief optreden verzorgen.
Vaak spelen we bv bij een entree om gasten welkom te heten, of we lopen langs de tafeltjes tijdens een buffet. Met onze radio zijn we mobiel en kunnen we ieder optreden op maat maken.
Heel geschikt voor een bijzondere gelegenheid, een feest, een decemberarrangement of voor een nieuwjaarsborrel. Kijk vooral ook op onze website www.pauwergirls.nl
We horen graag of we iets voor u kunnen betekenen.

Muzikale groet ook namens de andere Pauwergirls,
Monique Huisman
bron
persbericht

Genomineerden Hulp van het Jaar verkiezing bekend

De Nationale Hulpgids heeft bekend gemaakt wie de genomineerden zijn van de Hulp van het Jaar verkiezing 2014. Vanaf nu kan er gestemd worden op alle geliefde oppassers, begeleiders, verzorgers en huishoudelijke hulpen die zijn genomineerd door hulpvragers, collega’s en familie. De winnaar wint een welverdiende droomovernachting op een locatie naar keuze.

Alle provincies worden vertegenwoordigd door de 77 genomineerden. Vanuit het hele land hebben cliënten, collega’s en familie hun favoriete hulpen genomineerd en nu is het publiek aan zet. Tot en met 16 november kan er gestemd worden op www.hulpvanhetjaar.nl. Door hun stem uit te brengen kunnen stemmers in de prijzen vallen. Zo verloot de organisatie tickets voor attractieparken zoals Avonturenpark Hellendoorn en Avifauna, maar ook giftcards van bijvoorbeeld YourSurprise en de Gezondheidsbon.

Hulp van het Jaar

In deze tijden van enorme bezuinigingen is er een positieve kijk op de thuiszorg nodig. De Nationale Hulpgids organiseert daarom de Hulp van het Jaar verkiezing, waarin stil wordt gestaan bij alle geweldige mensen die anderen écht willen helpen. Hulpen die met plezier en toewijding hun werk in de (kinder) opvang, thuiszorg, schoonmaak, begeleiding of verzorging doen en net dat beetje extra geven.

Partners

De Hulp van het Jaar verkiezing 2014 wordt mede mogelijk gemaakt door Per Saldo, Mezzo,
CNV Publieke Zaak, LOC, Dichtbij, Geef een Droom Cadeau, Fletcher Hotels, Wellness Kadobon, YourSurprise, Koningin Julianatoren, Avonturenpark Hellendoorn, Attractiepark Drouwenerzand, Avifauna, StudioZomooi, Greetz en de Gezondheidsbon.

Over de Nationale Hulpgids

Sinds 2003 is de Nationale Hulpgids dé plek waar hulpvragers kinderopvang, thuiszorg, schoonmakers en dagopvang kunnen vinden. Oprichter Giesbert Nijhuis kwam op het idee voor deze zorgmarktplaats vanuit een eigen behoefte naar een geschikte hulp vanwege zijn hoge dwarslaesie. Inmiddels wordt de dagelijkse uitvoering gedaan door een betrokken team. Meer dan 50.000 hulpen en hulpvragers hebben elkaar gevonden op www.nationalehulpgids.nl. Op een veilige manier met respect voor privacy. Want het gaat om mensen die elkaar willen helpen en daar moet je voorzichtig mee omgaan.
bron
persbericht

Het grootste en gezelligste single dansfestijn van het Noorden!

Op zaterdag 27 september a.s. kunnen singles vanaf 35 jaar zich uitleven op de muziek van DJ's 4Party uit Assen.

Van 20:00 tot 00:30 uur is men van harte welkom in Café Restaurant Hofsteenge in Grolloo.

Deze avond is voor liefhebbers van het dansen op de ( oudere ) disco hits , stijldansplaten en rockplaten. Wie niet van dansen houd kan natuurlijk er ook gewoon gezellig bij zijn.. Wie weet wie je ontmoet….en anders heb je gewoon een leuke avond !

Sinds 3 jaar wordt om de 4, 5 weken een dansavond gehouden in zaal Hofsteenge en die worden door ruim 120 singles in de leeftijd van 35-65 jaar bezocht. Voor meer informatie of voor aanmelden : www.samen-actief.com of 0528-373039. Men hoeft geen lid te zijn van deze groep om deze avond te bezoeken.

Kosten 5 euro( bij aanmelding vooraf ) of 7 ,50 euro aan de zaal.


2014 - StraatInfo.nl